Eilandgeheimen

Verzwegen

Het meeslepende zesde deel uit de jeugdthrillerserie Eilandgeheimen. De lezer weet vanaf de eerste bladzijde precies hoe het zit. Of toch niet? Voor onderzoekers vanaf 12 jaar.

Mees draagt een geheim bij zich dat hij met niemand kan delen. Het gaat over Mila die bij een ongeluk om het leven is gekomen. Hij heeft haar gezworen er nooit over te praten. Maar dan komen er verhalen online die alles anders laten lijken. Mees negeert ze. Tot het allemaal tegen hem keert. Gelukkig heeft hij in de mooie Fenna een steun en toeverlaat. Of heeft zij andere belangen?

Verlaten

Het bloedstollende vijfde deel uit de jeugdthrillerserie ‘Eilandgeheimen’. Lezers worden steeds op het verkeerde been gezet. Of toch niet? Voor onderzoekers vanaf 12 jaar.
Een hardloper blijkt briefjes uit te wisselen met een meisje door ze in een jampotje te stoppen, dat tussen een groep bomen staat. Ryan haalt er eerst zijn schouders over op.
Maar als blijkt dat zijn moeder, die onlangs is overleden, er een rol in lijkt te spelen, zoekt hij verder. Stukje voor stukje ontrafelt Rayan het grote geheim van zijn moeder.

Verdronken

Het bloedstollende vierde deel uit de jeugdthrillerserie ‘Eilandgeheimen’. Lezers worden steeds op het verkeerde been gezet. Of toch niet? Voor onderzoekers vanaf 12 jaar.
Roan krijgt een WhatsApp-berichtje van een jongen die zegt dat hij zijn tweelingbroer Dylan is. Maar dat kan helemaal niet, want die is zeven jaar geleden verdronken.
Maar in de berichtjes staan feiten die niemand anders dan zijn tweelingbroer kan weten. Is Dylan wel verdronken? Is het allemaal wel zo gegaan als iedereen zegt?

Verdacht

Mischa loopt graag over het strand, om zijn hoofd leeg te maken. Tijdens zo’n wandeling hoort hij een vreemd geluid. Het komt uit een zak bij de duinen. Mischa denkt dat er poesjes in zitten, maar als hij de zak opent, kijkt hij in de blauwe ogen van een baby. Hij neemt het kindje mee naar huis. Dat is het begin van een hoop ellende: tot zijn ontzetting wordt Mischa al snel verdacht van ontvoering. Het daverende derde boek in de jeugdthrillerserie Eilandgeheimen, waarin Gerard van Gemert de lezer voortdurend op het verkeerde been zet. Voor detectives vanaf 12 jaar.

Vermist

Tobias wordt wakker in het ziekenhuis. Hij heeft wonder boven wonder het autoongeluk overleefd waarbij zijn ouders om het leven zijn gekomen. Langzaam keren de beelden terug: Tobias herinnert zich dat ze onderweg waren naar de dierentuin en dat zijn kleine zusje in het kinderstoeltje zat. ‘Dat kan niet, Tobias,’ zegt zijn grootvader dan. ‘Je hebt geen zusje, je bent enig kind.’

Het zenuwslopende tweede deel uit de jeugdthrillerserie Eilandgeheimen. Lezers worden steeds op het verkeerde been gezet. Of toch niet? Voor onderzoekers vanaf 12 jaar.

Verlamd

Jespers vader is politieagent op het eiland Terschelling. Jaren geleden, toen hij nog rechercheur was in Amsterdam, heeft hij een dader van een roofoverval achter tralies gekregen. De tweede dader is op de plaats van de misdaad doodgeschoten door de politie. Jesper ontdekt nu dat er nog een derde crimineel bij betrokken was. En die wil wraak nemen door de zus of broer van Jesper iets aan te doen. Jesper is, zo krijgt hij te horen, de enige die dat kan voorkomen. Tenminste, als de jongen de identiteit van de mysterieuze misdadiger, die af en toe in zijn buurt opduikt, snel achterhaalt.