FC De Madonna's

Bekeken

Er breekt een spannende week aan voor Myrthe. Allereerst speelt ze met FC De Madonna’s voor het eerst een competitiewedstrijd in de hoogste klasse. Maar daarbij weet ze ook dat de scouts van Oranje O12 haar in de gaten houden. Als klap op de vuurpijl speelt ze deze week ook nog de schoolvoetbalwedstrijd tegen De Barentszschool. Allemaal leuke dingen, tot er ineens foto’s rondgestuurd worden van de meiden van De Madonna’s terwijl ze aan het douchen zijn. Dat legt een grauwe deken over de week, zeker als Dylan ook nog eens moeilijk gaat doen over de foto’s.

Gepasseerd

Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna’s is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een basisplaats, de concurrentiestrijd is fel. Vlak voor een toernooi in Londen staat alles écht op scherp: er zullen immers talentscouts aanwezig zijn om veelbelovende sporters te zoeken. Maar verschillende teamgenoten raken plots uit vorm – tot Myrthe ontdekt dat er rustgevende middelen in de sportdrankjes zitten.

Onderschept

Myrthe is de sterspeler van de D1 van FC De Madonna’s. Het elftal staat op het punt om voor de eerste keer te promoveren naar de hoogste klasse. Om dat te bereiken, moeten de meiden afrekenen met aartsrivaal Eendracht ‘94. Danique speelt in die club, maar volgend seizoen komt ze FC De Madonna’s versterken. Myrthe vermoedt dat Danique op haar plekje aast en ook op de knappe Dylan. Reden genoeg voor Myrthe om alles op alles te zetten. Dat wordt moeilijk als delen van haar dagboek uitlekken en haar geheimen op straat komen te liggen.